over ons

Over ons

De Taxatie Expert is een Noord-Hollandse onderneming met vestigingen in Zuid-Scharwoude en Amsterdam. Daarnaast beschikt de Taxatie Expert over een zeer uitgebreid relatienetwerk met erkende taxateurs. Het bedrijf is opgericht door register makelaar en taxateur Sander Louwerse. Naast woningtaxaties worden wij veel geraadpleegd voor de uitvoering van zowel eenvoudige tot zeer complexe bedrijfstaxaties.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Naast particuliere opdrachtgevers verrichten wij tevens veel opdrachten voor particuliere beleggers, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, banken, hypotheekkantoren, institutionele beleggers, taxatieburo's, taxatienetwerken en makelaars.

De Taxatie Expert is een betrouwbaar en deskundig partner waar het vastgoedwaarderingen betreft.

De Taxatie Expert is lid van de brancheverenigingen VastgoedPro en van Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO). Tevens zijn we ingeschreven in het taxatieregister het VastgoedCert in Wonen/MKB alsmede in BV (bedrijfsmatig vastgoed). U bent bij ons dus in vertrouwde handen.

VBO

De VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) is de snelstgroeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 850 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De VBO Makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO Makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Kortom bent U op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert voor de scherpste tarieven? Volgens de uitkomst van het makelaarsonderzoek van de Vereniging eigen Huis en de Consumentenbond bent u dan bij de VBO Makelaar aan het juiste adres! De VBO Makelaar, díe weet waar u zich thuis voelt.

VastgoedPro

De wettelijk beëdigde status van taxateurs van onroerende zaken is afgeschaft. Deze taxateurs kunnen in plaats daarvan - indien ze aan de vereiste kwalificaties voldoen - de titel van 'Register makelaar- taxateur o.z.' voeren. Doel van inschrijving in het register VastgoedCert is er om de deskundigheid van de taxateur te toetsen én het vertrouwen van degene die een taxatie wil laten uitvoeren te vergroten. Een gedegen taxatierapport geeft inzicht in zaken als ligging, onderhoudstoestand, gebruiksmogelijkheden, courantheid, inhoud en herbouwwaarde. Een lid van VastgoedPro en ook VBO is in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Daarmee verzekert hij zich tegen de financiële gevolgen van door hem gemaakte fouten. Het register met de persoonlijke en beroepsgegevens van de ingeschreven taxateurs is openbaar.